Reactie plaatsen

Reacties

RH
een maand geleden

Een paar maanden geleden ben ik bij Nicole geweest. Ik zat niet goed in mijn vel en ik had hulp nodig. De sessies gaven ruimte en rust, een gevoel waarvan ik eerst niet wist dat ik het nodig had. Ook zag ik bepaalde patronen die in de tijd opgebouwd waren ineens duidelijk voor me, waardoor ik die kon gaan doorbreken.

Sabine
2 maanden geleden

Ik ben al meerdere keren voor een sessie bij Nicole geweest, en elke keer is het een verlichting. Ook al kunnen de sessies zelf best pittig zijn, achteraf voel ik me heel blij en ervaar ik meer rust.

Tijdens zo'n sessie kan van alles aan bod komen: trauma's uit mijn verleden, patronen waar ik aan wil werken, maar ook zaken die mijn kinderen aangaan. Bij een behandeling werkt Nicole volledig met wat mijn lichaam weet en aangeeft, en de energie die daarbij vrijkomt.

Zo hebben we in de eerste sessie gewerkt aan mijn onderdrukte woede, opgehoopt van nu maar vooral van vroeger. Toen die vrij mocht komen, was dat in eerste instantie best heftig. Ik wist niet eens dat ik zoveel woede had opgeslagen. Maar nadat ik het doorvoelde en toeliet, kwam er een heerlijke rust over mij. Het voelde heel fijn om echt rust en ruimte te ervaren.

Tijdens de tweede sessie gingen we aan de slag met een trauma uit het verre verleden (dat ik van mijn oma heb overgenomen). Door aanraking van mijn ruggengraat op verschillende plekken kwamen eerst blokkades los. Daarna konden we naar de kern van het trauma gaan. Dit heeft ze gedaan met behulp van ja-nee-vragen, waarop mijn lichaam het antwoord gaf. Vervolgens kon ik, hoewel het gepaard ging met veel emoties, het trauma loslaten. Het werken met energieën is voor mij niet onbekend en ik doe veel aan lichaamswerk, maar dit had ik nog niet eerder beleefd of doorvoeld. Het was zeker intens in het begin, maar de rust, ruimte en ontspanning die ik daarna ervaar zijn echt zo fijn. Wat ik ook heel fijn vind bij Nicole is dat ik me te allen tijde veilig heb gevoeld, hoe intens het soms ook was.

Ik voel me nu veel meer mezelf, thuis is het relaxter en ik kan veel rustiger met mijn kinderen omgaan. Ik ben meer geaard en weet beter wat ik wil en wat niet. Dus niet alleen ik heb er iets aan, maar mijn kinderen net zo.

Als je met iets rondloopt wat je maar niet uitkomt, je jezelf betrapt op steeds weer in dezelfde valkuil te stappen, of als je gewoon op zoek bent naar meer rust en ruimte (ook voor je kinderen), dan is dit wat je zoekt! Ik ben Nicole heel erg dankbaar en zou het echt iedereen aanraden.

HE
3 maanden geleden

Al lange tijd liep ik met burn-out klachten en nek en schouderklachten.

Ik kwam via via bij jou terecht en voelde dat ik een afspraak wilde maken.

Al heel snel voelde ik mij op mijn gemak, je stelde me vragen, die me meer inzicht gaven.

Ook jouw behandeling heb ik als heel indrukwekkend ervaren.
Mijn lichaam nam het over, terwijl jij met jouw handen energie gaf langs alle wervels.

Ik begon te klappertanden en emoties kwamen vrij,Ook mijn benen werden heel zwaar.

Na de behandeling voelde ik me direct veel vrijer, ik kon beter doorademen, mijn nek was soepeler en voelde mij opgeruimder.

De dagen erna was ik heel moe en had ik wat spierpijn.
Jij had dat van te voren ook al uitgelegd dat er een reactie kon komen. Na een dag of 5 voelde ik me wat energieker.

De tweede behandeling verliep al wat milder, doordat er de eerste keer veel los was gekomen.

Ook nu voelde ik me weer prettiger. Inmiddels begin ik beter te slapen en sta daardoor ook uitgeruster op.

Ik kijk uit naar de vlg afspraak, die ik met vertrouwen tegemoet zie. En zal je zeker aanraden aan bekenden.

LK
4 maanden geleden

Hallo Nicole,

Zoals beloofd stuur ik je wat jouw behandelingen voor mij betekent hebben.


Enige tijd geleden voelde ik mij down en ik zat gewoon niet lekker in mijn vel.

Op een dag kwam een collega naar mij toe en gaf mij een kaartje. Wat moet ik daarmee vroeg ik. Zijn antwoord was: ik denk dat je het nodig hebt. Eerst maar eens op de website gekeken en ergens zei een stemmetje doen, want kan er gebeuren. Na het mailtje en geloof ik een telefoontje, is bij mij de verandering begonnen.

Na elk bezoek aan Nicole, was er wat opgeruimd en duidelijkheid gekomen. Nu zie ik het ook als een reis, mijn reis. Wat sta ik nu stevig in mijn schoenen en voel ik mij opgeruimd, blij en fris.

Dank je wel Nicole voor het begeleiden naar deze verandering toe, het creëren van een veilige plek waar ik mijzelf mocht zijn en daardoor beter kon gaan voelen en alle mooie ervaringen die ik mocht meemaken waardoor ik geworden ben die ik nu ben en in wezen was.

De mooiste zin die ik op de app heb gekregen en die voor mij een eyeopener was is deze: Vertrouw maar eens op wat jij weet, dàt bekrachtigd jou veel meer... En dat is ook gebeurd.

Ik loop op dit moment de hele dag met een lach op mijn gezicht en die blijdschap en dat fris en vrij voelen, dat gun ik iedereen.

EM
4 maanden geleden

ik ben heel blij dat we de stap naar jou gezet hebben.
Al na de eerste afspraak zagen we bij onze dochter verbeteringen. Ze sloot zich niet meer zo af, praatte weer meer, was weer vrolijker.

Ook in contact met vriendinnetjes zie ik dat ze meer voor zichzelf op durft op te komen.

Ikzelf heb de behandeling voor mijzelf als heel ontspannend ervaren, daar was ik echt aan toe. De handvaten die ik mee heb gekregen, vergeet ik nog wel eens, maar wanneer ik het wel doe, merk ik echt verschil. Het ontspant direct.

Ik zie uit naar onze vlg afspraak.

mv
4 maanden geleden

Hoi Nicole,

Even delen:

Ik heb een nieuw kind in huis!

D gaat uit zichzelf mee L ophalen, ruimt zijn spullen uit zichzelf op, komt gezellig aan tafel zitten(dat was altijd een enorme strijd)

Maar het meest blij ben ik, met dat hij lekker zingt, vrolijk is en hij benoemde: Mama, ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Dankjewel Nicole

MW
een jaar geleden

Bedankt!! Daar waar onze zoon in het dagelijkse leven al veel profijt heeft van jouw behandelingen was dit helemaal fijn.
De vraag of je hem kon behandelen tegen zijn heimwee, waar we vorig jaar achter kwamen, voor het eerst met vrienden op vakantie in het buitenland.
En na 3 dagen een ticket geboekt naar huis.
Dit jaar toch opnieuw geboekt, wij als ouders zeiden nog, zou je dat wel doen ....
Jawel en bij jou gevraagd of je hem hier evt mee zou kunnen helpen.
Voor zijn vakantie is hij hiervoor 2 x geweest en daarna een week met zijn vrienden naar het buitenland geweest en.... gebleven.😍Super en ook zo fijn voor hem .
Dank je wel Nicole !

DR
een jaar geleden

Ik had last van allerlei klachten voor en tijdens de menstruatie. 2 weken voordat het zover was, had ik al last van mijn lijf, transpireren, in de nachten vaak wakker. Tijdens de menstruatie voelde ik me helemaal niet mezelf. Ook had ik last van extreem zware bloedingen.
Heel lang mee rondgelopen met het idee, dat het er allemaal wel bij zal horen.
Misschien vervroegde overgangsklachten?
Bij Nicole op bezoek geweest en zij heeft mijn hormonen in balans gebracht.
Na maar liefst 1 behandeling kan ik al zeggen dat ik van alle ongemakken af ben!
Zo fijn!
Ervaar jij ook klachten, probeer het ook eens!

HB
een jaar geleden

Een tijdje geleden nam ik contact op met Nicole. Ik voelde mij hormonaal niet helemaal in balans. Denk aan; wisselingen van mijn humeur, lusteloosheid, vermoeidheid, periodes minder fijn in m'n vel zitten, etc. Daarnaast wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Vooraf kon ik niet helemaal concreet maken wat dit moest zijn, maar al snel werd ik mij ervan bewust dat niet alle klachten te maken hadden met mijn hormonen. Het o.a. meer loslaten van negatieve invloeden van anderen en in mijn eigen kracht te durven staan kwamen naar voren als een persoonlijk leerdoel.

Al naar een aantal sessies merkte ik een positief effect. Ik vind het soms nog lastig om het onder woorden te brengen, maar het voelt alsof de scherpe randjes ervan af zijn en de bezoekjes aan Nicole verlichting geven. Ik voel mij energieker en opgewekter. Buiten dat om heb ik al veel over mijzelf geleerd. Wat ik meer los mag gaan laten en waar ik meer de focus op mag leggen. Elk bezoek aan Nicole ervaar ik als een cadeau aan mijzelf, door de positieve uitwerking na afloop!

SS
een jaar geleden

Al ruim 25 jaar was ik verslaafd aan neusspray. Elke avond voor het slapen, een nare gewoonte die mijn neus kapot maakte. Zonder sliep ik niet: m’n neus voelde dichtgeknepen, kreeg geen lucht, voelde paniek…

Toch wilde ik er heel graag vanaf, niet meer afhankelijk zijn van dat rotspul. Ik zag er wel ontzettend tegenop, ik wist van vorige ‘afkickpogingen’ dat het niet makkelijk zou gaan.

De wil was er, dit keer zou ik doorzetten! Na een week ‘afbouwen’ (eigen neusspray minderen, gecombineerd met een spray van de huisarts) bood Nicole aan mij te helpen. Tijdens de behandeling heeft ze alle blokkades, die mij belemmerden om te stoppen, uitgevraagd en weggehaald. Met heel veel rust en geduld… Uiteindelijk lag ik bijna te slapen op haar behandeltafel (zonder neusspray, met een vrije neus)!

Diezelfde avond doorzetten, neusspray weggedaan en GESLAPEN! Na een week werd mijn nachtrust al steeds beter. Nu ruim 2 weken later slaap ik de hele nacht door. Zo fijn om niet meer afhankelijk te zijn!

Heel veel dank Nicole… Je hebt mij echt dat laatste zetje in de rug gegeven. Het vertrouwen dat het zou lukken!