Reactie plaatsen

Reacties

LK
een maand geleden

Hallo Nicole,

Zoals beloofd stuur ik je wat jouw behandelingen voor mij betekent hebben.


Enige tijd geleden voelde ik mij down en ik zat gewoon niet lekker in mijn vel.

Op een dag kwam een collega naar mij toe en gaf mij een kaartje. Wat moet ik daarmee vroeg ik. Zijn antwoord was: ik denk dat je het nodig hebt. Eerst maar eens op de website gekeken en ergens zei een stemmetje doen, want kan er gebeuren. Na het mailtje en geloof ik een telefoontje, is bij mij de verandering begonnen.

Na elk bezoek aan Nicole, was er wat opgeruimd en duidelijkheid gekomen. Nu zie ik het ook als een reis, mijn reis. Wat sta ik nu stevig in mijn schoenen en voel ik mij opgeruimd, blij en fris.

Dank je wel Nicole voor het begeleiden naar deze verandering toe, het creëren van een veilige plek waar ik mijzelf mocht zijn en daardoor beter kon gaan voelen en alle mooie ervaringen die ik mocht meemaken waardoor ik geworden ben die ik nu ben en in wezen was.

De mooiste zin die ik op de app heb gekregen en die voor mij een eyeopener was is deze: Vertrouw maar eens op wat jij weet, dàt bekrachtigd jou veel meer... En dat is ook gebeurd.

Ik loop op dit moment de hele dag met een lach op mijn gezicht en die blijdschap en dat fris en vrij voelen, dat gun ik iedereen.

EM
een maand geleden

ik ben heel blij dat we de stap naar jou gezet hebben.
Al na de eerste afspraak zagen we bij onze dochter verbeteringen. Ze sloot zich niet meer zo af, praatte weer meer, was weer vrolijker.

Ook in contact met vriendinnetjes zie ik dat ze meer voor zichzelf op durft op te komen.

Ikzelf heb de behandeling voor mijzelf als heel ontspannend ervaren, daar was ik echt aan toe. De handvaten die ik mee heb gekregen, vergeet ik nog wel eens, maar wanneer ik het wel doe, merk ik echt verschil. Het ontspant direct.

Ik zie uit naar onze vlg afspraak.

mv
een maand geleden

Hoi Nicole,

Even delen:

Ik heb een nieuw kind in huis!

D gaat uit zichzelf mee L ophalen, ruimt zijn spullen uit zichzelf op, komt gezellig aan tafel zitten(dat was altijd een enorme strijd)

Maar het meest blij ben ik, met dat hij lekker zingt, vrolijk is en hij benoemde: Mama, ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld.

Dankjewel Nicole

MW
8 maanden geleden

Bedankt!! Daar waar onze zoon in het dagelijkse leven al veel profijt heeft van jouw behandelingen was dit helemaal fijn.
De vraag of je hem kon behandelen tegen zijn heimwee, waar we vorig jaar achter kwamen, voor het eerst met vrienden op vakantie in het buitenland.
En na 3 dagen een ticket geboekt naar huis.
Dit jaar toch opnieuw geboekt, wij als ouders zeiden nog, zou je dat wel doen ....
Jawel en bij jou gevraagd of je hem hier evt mee zou kunnen helpen.
Voor zijn vakantie is hij hiervoor 2 x geweest en daarna een week met zijn vrienden naar het buitenland geweest en.... gebleven.😍Super en ook zo fijn voor hem .
Dank je wel Nicole !

DR
8 maanden geleden

Ik had last van allerlei klachten voor en tijdens de menstruatie. 2 weken voordat het zover was, had ik al last van mijn lijf, transpireren, in de nachten vaak wakker. Tijdens de menstruatie voelde ik me helemaal niet mezelf. Ook had ik last van extreem zware bloedingen.
Heel lang mee rondgelopen met het idee, dat het er allemaal wel bij zal horen.
Misschien vervroegde overgangsklachten?
Bij Nicole op bezoek geweest en zij heeft mijn hormonen in balans gebracht.
Na maar liefst 1 behandeling kan ik al zeggen dat ik van alle ongemakken af ben!
Zo fijn!
Ervaar jij ook klachten, probeer het ook eens!

HB
8 maanden geleden

Een tijdje geleden nam ik contact op met Nicole. Ik voelde mij hormonaal niet helemaal in balans. Denk aan; wisselingen van mijn humeur, lusteloosheid, vermoeidheid, periodes minder fijn in m'n vel zitten, etc. Daarnaast wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en mijzelf beter leren kennen. Vooraf kon ik niet helemaal concreet maken wat dit moest zijn, maar al snel werd ik mij ervan bewust dat niet alle klachten te maken hadden met mijn hormonen. Het o.a. meer loslaten van negatieve invloeden van anderen en in mijn eigen kracht te durven staan kwamen naar voren als een persoonlijk leerdoel.

Al naar een aantal sessies merkte ik een positief effect. Ik vind het soms nog lastig om het onder woorden te brengen, maar het voelt alsof de scherpe randjes ervan af zijn en de bezoekjes aan Nicole verlichting geven. Ik voel mij energieker en opgewekter. Buiten dat om heb ik al veel over mijzelf geleerd. Wat ik meer los mag gaan laten en waar ik meer de focus op mag leggen. Elk bezoek aan Nicole ervaar ik als een cadeau aan mijzelf, door de positieve uitwerking na afloop!

SS
een jaar geleden

Al ruim 25 jaar was ik verslaafd aan neusspray. Elke avond voor het slapen, een nare gewoonte die mijn neus kapot maakte. Zonder sliep ik niet: m’n neus voelde dichtgeknepen, kreeg geen lucht, voelde paniek…

Toch wilde ik er heel graag vanaf, niet meer afhankelijk zijn van dat rotspul. Ik zag er wel ontzettend tegenop, ik wist van vorige ‘afkickpogingen’ dat het niet makkelijk zou gaan.

De wil was er, dit keer zou ik doorzetten! Na een week ‘afbouwen’ (eigen neusspray minderen, gecombineerd met een spray van de huisarts) bood Nicole aan mij te helpen. Tijdens de behandeling heeft ze alle blokkades, die mij belemmerden om te stoppen, uitgevraagd en weggehaald. Met heel veel rust en geduld… Uiteindelijk lag ik bijna te slapen op haar behandeltafel (zonder neusspray, met een vrije neus)!

Diezelfde avond doorzetten, neusspray weggedaan en GESLAPEN! Na een week werd mijn nachtrust al steeds beter. Nu ruim 2 weken later slaap ik de hele nacht door. Zo fijn om niet meer afhankelijk te zijn!

Heel veel dank Nicole… Je hebt mij echt dat laatste zetje in de rug gegeven. Het vertrouwen dat het zou lukken!

BS
een jaar geleden

Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel. Veel moe, moeite met drukte, slecht slapen en ik piekerde veel. Een vriendin van mij tipte me over Nicole.
De afspraken waren heel verschillend, de ene keer raakte ze me aan op de rug om daarmee onbalans op te heffen. De andere keer mocht ik lekker op de massagetafel liggen onder een deken en legde ze haar handen op bepaalde punten neer op mijn hoofd en op mijn buik en voeten. Dit was echt heel ontspannend, Daarna ben ik weer veel beter gaan slapen en ik kreeg meer rust in mijn hoofd. Ook heeft Nicole me handvaten gegeven hoe ik ervoor zorg, dat ik niet meer leegloop in bepaalde situaties. Ik heb er veel aan gehad en ga nu af en toe als onderhoud, maar ook omdat het gewoon heel ontspannend is.

KM
een jaar geleden

We wisten echt niet meer wat we met ons zoontje aan moesten. Boos, schoppen, maar ook heel verdrietig en angstig. Hij ontplofte om "niks".
Als er dingen anders gingen dan anders, dan waren we heel gespannen, hoe hij zou reageren.
F(5) kon zelf niet aangeven wat er was en wij voelden ons heel machteloos, wat het niet beter maakte.

Het duurde even voordat er vertrouwen was, maar na 2 sessies ging hij met veel plezier naar jou.
We merkten eigenlijk al vanaf de eerste sessie kleine verbeteringen en jij legde al snel de vinger op de zere plek, maar gaf ook aan, ik volg zijn tempo.

de laatste 2 sessies zien we echt enorme verschillen.
De angst is verdwenen, de driftbuien zijn volledig weg, hij speelt weer lekker en is blij. Echt ons vrolijke mannetje. We vinden het ook heel fijn dat we duidelijk hebben gekregen wat er speelde. Ik vond het wel confronterend, dat er blijkbaar bij ons wat lag, wat hij spiegelde, maar ben blij dat we dat aangegaan zijn. Mochten we nog eens ergens tegenaan lopen, dan komen we zeker terug.

HK
een jaar geleden

Hoi nicole,

Ik vond het een hele waardevolle training. Heel bijzonder hoe het lijf reageert en als vanzelf beweegt op de zachte aanraking. Er kwam best wat los, soms intens, met name de eerste dag. Maar daarna opluchting en voelde het lichter. De tweede dag voelde meer ontspannen. Hele mooie technieken geleerd. Onze kinderen vinden vooral het "gas geven" met de voeten fijn en leuk. ☺️

Mijn complimenten voor jouw bijdrage deze dagen. Je hebt een hele mooie veilige setting gecreëerd. Het voelde heel vertrouwd. Je brengt dat wat je doet met veel enthousiasme maar straalt ook rust uit. Knap hoe je iedere keer op de situaie inspeelde. Intuïtief ben je heel sterk. ✨

Wat ik na afloop vooral merkte is dat het me letterlijk en figuurlijk meer bewegingsvrijheid heeft gegeven. Heerlijk!

Nogmaals dank! 🤗